Afscheidsevenement 12 april

Vrijdag 12 april nam de topman van één van Nederlands grootste bouwbedrijven afscheid in stijl. Evenementenbureau Arjan van Dijk organiseerde een groots afscheidsfeest voor de ruim 200 gasten. Een evenement als deze vroeg om een unieke locatie. Vandaar dat er werd gekozen voor de Stadsgehoorzaal in Leiden. De Stadsgehoorzaal is Leidens’ grootste monumentale concertzaal en is daarmee uiterst geschikt voor het afscheidsevenement.

Alvorens de gasten tezamen een groot feest ondergingen, werd er genoten van een ‘Walking Dinner’ met zeven exclusieve gangen. Dit bijzondere diner werd verzorgd door de creatieve en bekwame koks van de Creative Chef. Na de speeches waren gegeven en de topman zijn laatste woord gaf, was het tijd om de feestavond af te trappen. Feestband de Boston Tea Party wist de sfeer er goed in te krijgen en de dansvloer was al snel gevuld. De hele avond genoten de gasten van goede muziek en vers ‘geshakete’ cocktails. De avond werd afgesloten met een spectaculaire slotact.

Wederom een geslaagd evenement van de Arjan van Dijk Groep en uiteraard dankzij de sterke samenwerkingen tussen haar partners.