Wees welkom op de Smaakmuseum zomerlunch op UNESCO wereld erfgoed terrein Fort Honswijk. Het Fort en Creative Chef Studio presenteren een unieke zomerlunch in de schitterende setting van het fort aan de oever van de Lek.¬†Wat kunt u verwachten? Een eetbare tentoonstelling aan tafel, inclusief een presentatie en food performance van Creative Chef en kunstenaar Jasper Udink ten Cate. Oude planten vari√ęteiten die zijn opgekweekt in de eigen moestuin (het Smaakmuseum ) vormen het uitgangspunt van dit bijzondere evenement. Denk aan een wortel uit 1893, of een oud bietje dat sinds enkele jaren weer terug is in de Nederlandse moestuin. En wist u dat er honderden soorten komkommers zijn die anders smaken en een andere kleur hebben?
Tijdens de zomerlunch zullen ook verhalen aan bod komen die een link hebben met de Historie van het fort en er zullen enkele speciale gasten aanwezig zijn korte presentaties geven over de plek waar u zit te eten.
Aan het einde ontvangt u een uniek zakje met zaadjes, waarmee u biodiversiteit kunt bevorderen in uw eigen tuin!

WANNEER; 22 september 2024

WAAR; Fort Honswijk, Lekdijk 58, SCHALKWIJK

TIJD; 12.00 tot 16.00

WAT; Een vier gangen zomerlunch inclusief rondleiding, performance van kunstenaar Jasper Udink ten Cate en drie glazen wijn.

BESTEL TICKETS