Het Centraal Museum Utrecht en Creative Chef Studio presenteren een nieuwe reeks zomerlunches in de schitterende setting van de museum tuin.
Wat kunt u verwachten? Een eetbare tentoonstelling aan tafel, inclusief een presentatie en food performance van Creative Chef en kunstenaar Jasper Udink ten Cate. Oude planten variëteiten die zijn opgekweekt in de eigen moestuin (het Smaakmuseum ) vormen het uitgangspunt van dit bijzondere evenement. Denk aan een wortel uit 1893, of een oud bietje dat sinds enkele jaren weer terug is in de Nederlandse moestuin. En wist u dat er honderden soorten komkommers zijn die anders smaken en een andere kleur hebben?
Tijdens de zomerlunch zullen ook verhalen aan bod komen die een link hebben met de tentoonstellingen in het museum die u na het evenement kunt bezoeken.
Aan het einde ontvangt u een uniek zakje met zaadjes, waarmee u biodiversiteit kunt bevorderen in uw eigen tuin!

WANNEER; 15 september

AANVANG ; 12.00 tot 15.00

ADRES ; Agnietenstraat 1 Utrecht. LET OP DIT IS EEN ZIJ-INGANG VAN HET MUSEUM.

Bestel hier je tickets voor een smaakmakende ervaring met Het Smaakmuseum en draag jouw steentje bij aan meer biodiversiteit.

BESTEL TICKET

Prijzen: € 75,- per persoon voor een 4 gangen lunchmenu inclusief welkomstdrankje en twee glazen wijn, of een alcoholvrij alternatief.
Alle informatie en gegevens voor uw unieke zomerlunch staan vermeld op uw gereserveerde ticket(s).

Meer informatie? Stuur een email naar [email protected]