Creative Chef Studio en Design Perron serveren een Dutch Design Dinner

Het Design Perron viert in 2023 alweer haar 10e editie als expositielocatie op de Dutch Design Week in Eindhoven. Oud-exposant Creative Chef Jasper Udink ten Cate en het Design Perron slaan de handen ineen om dit te vieren en serveren op 24 en 27 oktober een Dutch Design Dinner op de Fuutlaan 12.

Concept versus ambacht

De Dutch Design Dinner heeft als thema ‘concept versus ambacht’.
Naast het speciaal ontworpen 3-gangendiner van de Creative Chef vertelt oud en jong Design Perron-talent hun verhaal over hun ambacht en de concepten die ze bedenken.
Op dinsdag 24 oktober vertellen oud Design Perron exposant Joni Veizaj, nieuw talent Cathy Wolter en Ineke Hans haar verhaal.
Op vrijdag 27 oktober kan je luisteren naar oud Design Perron exposant Jan Puylaertvan Ecopixel, nieuw talent Rinske van den Heuvel en Carole Baijings.

Ook de oprichters van het Design Perron en de Creative Chef delen deze avonden hun verhaal.

Creative chef

Als Creative Chef geeft Jasper Udink ten Cate je een geheel nieuwe kijk op eten en beleving. Na zijn 1e expositie op het Design Perron pikten trendwatchers zijn creatieve manier van voedsel bereiden en presenteren op en sindsdien maken zijn bijzondere voedsel-voorstellingen, waarin hij concept, kunst en design combineert, furore over de hele wereld. Zo had hij al diverse mooie tentoonstellingen in het New York Metropolitan en dient hij wereldwijd zijn creatieve diners op locatie op.

Jong talent

Het Design Perron organiseert elk jaar exposities van jonge designers, nieuw talent, en ontwerpcollectieven tijdens de Dutch Design Week op de Fuutlaan in Eindhoven. Jong talent van nationale en internationale academies krijgt de kans om zich, vaak voor het eerst, te presenteren aan de wereld.

Schuif aan bij het Dutch Design Dinner

Trek gekregen? Schuif dan aan bij deze fantastische dinerervaring waarin leuke mensen, designverhalen, voedsel, ambacht, en concept bij elkaar komen. Reserveren kan via onderstaande link.

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/dutch-design-dinners