HET SMAAKMUSEUM IS TERUG!

Na drie succesvolle jaren is Creative Chef ook dit jaar weer terug met Het Smaakmuseum. De zon schijnt en de zomer komt eraan. Het is weer hoogtijd voor Het Smaakmuseum. Ons pop-up museum staat in bloei. Ook dit jaar bestaat onze bijzondere tentoonstellingen weer uit een gevarieerde collectie van oude plantenrassen; rassen die in de periode vanaf 1850 geteeld werden.

We staan te popelen om jullie in onze historische tuin te ontvangen. Proef het verleden en geef smaak aan de toekomst. Vanaf begin juli openen wij onze deuren en nodigen we jullie van harte uit tijdens onze Summer Lunch Sessies. In samenwerking met tuinder Henk van Berkel van de Bijenakker tuin in Odijk serveren we bijzondere botanische smaken met een verhaal!! Proef onze nieuwste collectie oude plantenrassen gecureerd door Creative Chef Jasper Udink Ten Cate.

De rondleidingen beginnen om 12 uur en de lunch om 13 uur.

Locatie ( Vlakbij station Driebergen Zeist );

Bijenakkertuin

Rijnseweg 5a

Odijk

Reserveer nu snel voor een rondleiding & lunch. Via de onderstaande link kun je zelf de dag uitkiezen die jou het beste schikt. Wees welkom!

[iframe src=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/smaakmuseum-summer-lunches?clean_iframe=on” width=”100%” height=”900″]